TebrikProtetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri ve Doktora Öğrencisi Makalesi - Biruni Üniversitesi

12 Oca 2021 Salı

“Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi E. Orkun OLCAYDr. Öğr. Üyesi Mustafa Borga DÖNMEZ ve doktora öğrencisi Dt. Münir DEMİREL tarafından yürütülen  “Influence of coloring liquid immersion on flexural strength, Vickers hardness, and color of zirconia” başlıklı makale SCI (Q1) kapsamındaki  The Journal of Prosthetic Dentistry dergisinde yayıma kabul edilmiştir. Değerli Hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
    Bu çalışma  Biruni- BAP- 2019-02-03 proje numarası ile BAP tarafından desteklenmiş olup, Üniversitemize ve BAP Direktörlüğüne desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.”