Biruni Üniversitesi’nde Dünya Diş Hekimleri Günü kutlandı - Biruni Üniversitesi

Biruni Üniversitesi’nde Dünya Diş Hekimleri Günü kutlandı

23 Kas 2022 Çarşamba
Biruni Üniversitesi’nde Dünya Diş Hekimleri Günü kutlandı

Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi’nde düzenlenen törenle ‘Diş Hekimleri Günü’ hekimlerin ve öğrencilerin katıldığı bir etkinlikle kutlandı. Etkinlikte Rektör Prof. Dr. Adnan Yüksel ile hekimler pasta keserek mutluluklarını paylaştılar.

Türkiye’de 22 Kasım’da kutlanan Dünya Diş Hekimleri Günü, Biruni Üniversitesi’nde yapılan plaket ve pasta kesme töreni ile kutlandı. Diş Hekimleri Günü’nde Diş Hekimliği Fakültesi’nde 5. Yılını dolduran profesör, doçent ve hemşirelere başarıları için plaket takdim edildi.

Etkinlikte bir konuşma yapan Biruni Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Yüksel, diş hekimlerine teşekkür ederek “Daha çok çalışıp, daha çok başarılı olmalıyız. Gülen yüzlerin gülümseyen dişleri sizin eseriniz. Gülümsememizin arkasındaki gizli kahramanların günü kutlu olsun diliyorum. Her daim başarılı hizmetlere imza atan çalışma arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ederim” dedi.

Prof. Dr. Adnan Yüksel, konuşmaların ve plaket takdimin ardından tüm diş hekimleri ile sahnede pasta kesti.