Just About Surgery - Biruni Üniversitesi

Just About Surgery

01 Ara 2023 Cuma
Just About Surgery

Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ev sahipliğiyle, “İstanbul Diş Hekimleri Odası Öğrenci Kolu”nun gerçekleştirecek olduğu “Just About” etkinlikleri serisinden “Just About Surgery” etkinliği 3 Aralık Pazar Günü  saat 10.00 – 15.00 saatleri arasında üniversitemizde gerçekleşecek. İstanbul’daki farklı üniversitelerin diş hekimliği fakültelerinden öğrencilerin geleceği etkinliğe, alanında önde gelen isimler olan  rof. Dr. Hakan ÖZYUVACI, Prof. Dr. Sabri Cemil İŞLER, Prof. Dr. Çağrı DELİLBAŞI ve Dr. Tuba DEVELİ konuk olarak katılım sağlayacaktır. Cerrahi alanında uzman olan profesörler  ğrencilere sunumlarını gerçekleştirerek eğitim vereceklerdir. Tüm akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.