Öğrencimiz Elaheh Nasiri, “Safe Şırınga” Projesiyle Ulusal ve Uluslararası Yarışmalarda Gümüş Madalya Kazandı - Biruni Üniversitesi

Tarih : 23 Kas 2020 Pazartesi

Diş Hekimliği Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Elaheh Nasiri, iğne batma yaralanmasını önlemek için geliştirdiği şırınga kapağı ile Kanada’ da düzenlenen 45 ülkenin katıldığı İCAN (İnternational İnvention Competition in Canada) yarışmasında ve ülkemizde TÜRKPATENT tarafından düzenlenen ISIF’ 20 (Uluslararası Buluş Fuarı)’ de  gümüş madalya kazandı. Biruni ailesi olarak öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.