Endodonti Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri 25. TDB Uluslararası Diş Hekimliği Kongresinde - Biruni Üniversitesi

10 Eyl 2019 Salı

Diş Hekimliği Fakültesi, Endodonti Ana Bilim Dalı, öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Sema Sönmez KAPLAN, Dr. Öğr. Üyesi Tuna KAPLAN, Dr. Öğr. Üyesi Güzide Pelin SEZGİN, “ Bir diş hekimliği fakültesine başvuran hastalardaki kök kanal tedavilerinin niteliğinin radyografik olarak değerlendirilmesi ve mevcut problemlerin çözüm yolları” konulu poster ile fakültemizi 25. TDB Uluslararası Dişhekimliği Kongresinde temsil etmiştir. Dr. Öğr. Üyesi Sema Sönmez KAPLAN, posteri “sözlü sunum” olarak tebliğ etmiştir. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.