Aleyna Eray ve Ahmet Emre İslamoğlu 25. TDB Uluslararası Diş Hekimliği Kongresinde Fakültemizi Temsil Etti - Biruni Üniversitesi

06 Eyl 2019 Cuma

Üniversitemizden yeni mezun olan dişhekimleri Aleyna ERAY ve Ahmet Emre İSLAMOĞLU, Doç. Dr Burcu KARADUMAN’ın danışmanlığında hazırlanan “Tek taraflı çiğnemeden kaynaklanan lokalize gingivitis tedavisi: Olgu sunumu” başlıklı poster ile 25. TDB Uluslararası Diş hekimliği Kongresinde Fakültemizi temsil etmiştir. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

IMG_7118-06-09-19-03-36