Ek Bütünleme Sınav Başvuruları Hk. - Biruni Üniversitesi

Ek Bütünleme Sınav Başvuruları Hk.

Tarih : 02 Mar 2023 Perşembe
Ek Bütünleme Sınav Başvuruları Hk.

Değerli öğrencilerimiz,

Üniversitemiz Senato Toplantısında;

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremden etkilenen; Kahramanmaraş, Adana, Malatya, Adıyaman, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Osmaniye ve Elazığ illerinde ikamet etmesi veya  deprem bölgelerinde gönüllü yardım faaliyetlerine katılması nedeniyle;  13-17 Şubat 2023 tarihinde yapılan bütünleme sınavına giremeyen öğrencilerimize ek sınav hakkı verilmesinin uygun olduğuna dair karar verilmişti.

Fakültemizde Güz dönemi dönemlik ve ortak dersler için yapılan bütünleme sınavına katılamayan öğrencilerimiz için başvuru tarihleri 02.03.2023-19.04.2023 arasındadır.

Bütünleme sınava giremeyip ek bütünleme sınavlarına katılmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda yer alan başvuru formunu öğrenci mail adresleri ile giriş yaparak başvuru tarihleri arasında doldurmaları gerekmektedir.

-BAŞVURULAR SONA ERMİŞTİR-