Dekanın Mesajı – Prof. Dr. Muzaffer GÜLYURT

IMG_5399-

Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2014 yılında kurulmuş olup, öğrencilerini bu alanda ulusal ve uluslararası düzeyde başarılı, teknolojik olarak donanımlı, kendinden ve bilgisinden emin birer hekim olarak yetiştirmeyi hedeflemektedir. Biruni Üniversitesine bağlı Diş Hekimliği Fakültesi 2014-2015 öğretim yılında ilk öğrencilerini kabul etmiştir. Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi İstanbul’da alanında ilkler arasında yer almak iddiası ile kurulan, kendisini kalite ve yeniliğe adamış bir fakültedir. Farklı akademik birikimlere ve yurt dışı tecrübelere sahip akademisyenlerimiz, birikimlerini öğrencilere birebir aktararak öğrenci merkezli dinamik bir eğitim-öğretim sistemi uygulamaktadır. Üniversitemiz dünyanın önde gelen sağlık üniversiteleri ile entegre çalışma hedefiyle yola çıkmıştır. Bu bağlamda yurtdışı üniversiteleri ile ikili anlaşmalar, uluslararası değişim programları ve akademik personel değişim programlarıyla geniş bir uluslararası işbirliği imkânı sunmaktadır. Fakültemizin öğretim programları Bologna süreci doğrultusunda hazırlanmış olup, öğrencilerimizin yurtdışı imkânları artırılmıştır.